Seg Söndag

Huu, vad jag inte är vaken idag.. Ont i bollen, och mår illa. Känns som världens bakfylla, haha. (Nej, jag har ingen bakfylla.) Anledningen är nog lilla älskade skitungen Armani... =) Han måste vara mitt uppe i slyngelåldern. Nätterna är en pina! Jag förstår inte vad det är han vill. Han har fått för sig att han inte ska sova, om en dörr är stängd.. Och jag är totalt tvärtom.. Jag MÅSTE ha en dörr stängd, för att kunna sova. Grejen är att han verkar få ren panik! Har diskuterat med hundkunniga människor.. och alla säger samma sak; -Ignorera honom, det går över. Det är en "grej" han har fått för sig bara. Typiskt valpar! Men man får ju fan noja! Han springer fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Sen börjar han pipa. Och pipa, och gnälla, och pipa. Sen skakar han så hela sängen vibrerar. Sen försöker han gräva sig ut genom golvet. Sen återgår det till att han börjar hyperventilera. Sen låter det som om hjärtat ska hoppa ur halsen på honom. Sen kan han knappt andas för han är så fruktansvärt stressad. Och så ligger man där och ignorerar honom.. Och visserligen har det blivit något bättre.. Efter en vecka!! Men hur länge ska det fortgå? Man blir ju skitnervös. Inatt var värre än någonsin.. Han skulle inte vara någonstans i hela huset, och släpper man ut honom på tomten. Nä, då vill han inte vara där heller. (Nej, han är inte mörkrädd, testat!). Sen klockan SJU imorse, la han sig äntligen ner och somnade i fåtöljen i vardagsrummet.. Men det höll bara en kvart, sen var han igång igen. För han är en sån hund som bara MÅSTE ha hudkontakt när han sover.. Han lägger alltid nosen mot armen, eller tassen över benet så han känner att man är där. Och stackars Lilleman har han varit på hundra gånger inatt och sagt att nåt inte stämmer.. Så Lilleman har legat upp och ner under täcket hela förmiddagen här och sovit stenhårt.. Matte också. För visst fasen går lilla Armani och lägger sig i sängen och sover när klockan är 10!! Hur lugnt som helst!! Vad tusan är det frågan om?! GAAAH!  Han är knäpp.. Men gullig. Men man blir så tokig på honom när han får för sig såna idéer.

WHAT?! Jag har inte gjort nåt...
image112


Iallafall så ska jag krypa ner i soffan med honom (han sover som en bäng nu.. inte så konstigt..) och kolla på P.S I Love You. Jag är ju definitivt inte nåt för "tjejfilmer".. Men denna verkar riktigt, riktigt rolig! Plus att Gerard Butler är med.. Yummy. Han borde göra mycket, mycket mer komedier, han är helt galen! Och Hilary Swank, hon är ju så jäkla rolig..

P.S I Love You trailer

"And now for the P.S I Love You-questions."
"Du, du du du du duuu.. DUUU!"

Gerry intervjuar Hilary
Hilary intervjuar Gerry


Och så lite 300, bara för dom är så roliga. Jag är trött som sagt, då behövs lätt humor!
 Är det bara jag som tycker 60 seconds (Cinemax) har dom allra bästa intervjuerna NÅNSIN?!

Zack: "And now for the 300-questions... They're not 300 it's just........."
Zack Snyder intervjuar Gerry


Enough :)
Ciao!

Fördomar och det är fredag...

Jag är förbannad, och besviken. Senaste om Heath Ledger. Ska alltid finnas någon kristen grupp som ska förstöra för alla andra, och göra allt värre än det redan är för hans nära och kära.
Nu har en kristen grupp sagt att Heath's död enbart är ett straff ifrån "gud". 

ANLEDNING?
För att han spelade en homosexuell person i Brokeback Mountain...

image106


Man blir ju så förbannad så man inte vet vart man ska ta vägen! Hur kan ens NÅGON häva ut sig något så fruktansvärt korkat?! Nu får man inte ens vara död i fred från skitsnack och skvaller...



Jag kan inte förstå människor med homofobi.
Varför får inte människor vara förälskade i vem dom vill?
Vi är djur. Vi kommer från aporna. Det finns hur mycket bevis som helst på att en viss procent av alla apor dras till samma kön. Det ligger i naturen. So what the hell is the problem?! Rädsla. Ren och naturlig rädsla skulle jag säga. Oftast har väl dessa homofober inte ens träffat en homosexuell person. Det är ju så löjligt asså..

 Enligt kristna uppstod mannen, hokus pokus, och kvinnan blev till av mannens revben eller nåt skitsnack.. Dom stänger av så fort forskarna hittar nya bevis på att vi är apor. Oftast är dom väl hjärntvättade till att tro på den där förbannade boken, som för den delen borde förbjudas, sen barnsben. Vad ska dom tro? Klart dom tyr sig till den "O så store gud där uppe i spacet" för att känna sig trygga för en stund. Urk säger jag bara. Vill hitta en artikel jag läste för några år sen i Illustrerad Vetenskap där det stod att 80% av alla kristna människor, hade en minimal defekt på hjärnan, vilket kunde vara anledningen till att dom tror sig ha kontakt med något större väsen. Var väldigt intressant att läsa faktiskt.

För att återgå till rädslan jag pratade om hos homofober... Hur mycket rädsla ligger det inte bakom alla fördomar bland folket idag?  Jag startade en jäkla diskussion med morsan häromdagen i bilen när vi var påväg hem. Vi bor i en väldigt liten by mitt ute på landet måste tilläggas. Bodde mitt i Linköping för 2 ½ år sen, och jag har bott i dess omnejd sen jag föddes.

Iallafall så kommer det ett litet barn på sidan av vägen, med massa reflexer överallt. Bakom kommer mamman, med lika många reflexer. Då säger morsan: "-Tänk om den ungen bott i stan.. Vad mobbad den hade varit för den har reflexer." Jag blev ju inte måttligt irriterad! Är det några som har fördomar, så är det väl ändå bönder och människor i småbyar som denna? Jag erkänner, jag hade  väldigt mycket fördomar om människor i småbyar innan jag flyttade hit. Och det har fan i mig inte blivit bättre, snarare tusen gånger sämre. MEN, jag drar absolut inte alla över en kam, det måste hållas i åtanke innan resten läses.

Det jag vill ha sagt, som jag även sa till mamma var: Tänk om en kille med mascara skulle gå bakom mamman med barnet här på landet, det skulle bli ramaskri. Varenda jävel skulle veta det inom loppet av en halvtimme. Eller tänk om en tjej skulle komma, och ha lite för kort kjol och lite för mycket urringning? Det existerar inte här. Och tänk om en god vän till min mamma skulle komma, som opererat om sig från kille till tjej? HJÄLP! DET GÅR EN F.D TRANSVESTIT PÅ GATAN! Eller om en utländsk person skulle gå i området? Herregud, dom skulle väl ringa polisen och låsa alla dörrar dom har och spika fast bräder för fönstren.. Tjena, snacket gick ju redan veckan då morsan och jag flytta in här, eftersom vi båda hatar dansband och hade två "konstiga" hundar (nakenhundar). Det var fruktansvärt. Alla visste vilka vi var! Vad vi hade för bil, vad vi hette, när vi gick ut med hundarna.. Stadsbor som flyttar ut på landet, ja det vet ju bönderna vad det är för ena.. ;) Dom måste man ju minsann hålla koll på så skvallerkärringarna har något nytt att prata om när dom pimplar rödvin och hembränt.. USCH, JAG HAR FÖRDOMAR MOT DOM!! Men inte så jävla konstigt.. Som sagt så förvärras det för var dag som går. Mest är nog ändå skvallertanter. Jag har ingen som helst förståelse för människor som gottar sig i andras privata problem.. Låt dom vara i fred, snälla. Jag talar av egen erfarenhet.

Såna dumheter finns knappt i större städer. Visst förekommer det, men det är inte alls lika extremt. Där skiter folk i hur man är eller ser ut. Stockholm måste ändå vara det allra bästa stället för att få vara lite annorlunda.
GO HUVUDSTADEN, GO!



Nu ska jag nog sluta gnälla.. Men jag måste också få gnälla ibland. =)

Som Johnny (en vän) jämt säger: -Stop being such a fucking happy, cute little bunny jumping around everywhere! You gotta be MEAN and WHINY sometimes!! Whine woman, WHINE!
Det stämmer nog in på mig ganska bra.. Är så jäkla sällan jag gnäller. Är jämt skuttig och hoppig och TJOHO!!

Så nu åter till TJOOHOO!!! =))

Darn vilket långt blogg-inlägg!! Så går det när man inte bloggar på några dagar, Andréa... Tänkte bara lägga in ett par snuttiga foton på voffarna. Bevis på att jag MÅSTE raka bort håret på nakenfisarna någon dag framöver.. Dom ser verkligen ut som pudlar.. Cheez. Men söta pudlar! Eller, ja. Det är väl smaksak. Haha.

Lilleman med sin lilla nalle =)
image107

Chip med sitt schnauzer-skägg..
image108

Vi fick våran torktumlare ditsatt idag by the way! Gaash, vad mycket tvätt vi tvättade och tumlade och tumlade och tumlade! =) Fanns fler som tyckte torktumlar-varma morgonrockar var skönt..
En liten och snuttig valp, exempelvis ;)

image109

image110

Boom, sa det. Så sov han gott..! Sötisen!



image111

NÄ HÖRRNI!

Snart blir det till att göra bakad potatis! LYX!! Så himla gott! Kräftstjärtar, sallad, majs, gurka, rödlök, och så nån moja.. Do I need to say more..? YUM YUM! Tur att man blivit vuxen, bakad potatis tyckte man inte om som barn. Då fick man pannkakor eller hamburgare istället.. Haha, vilka idéer man hade för sig! =) Pannkakor har jag svårt för.. Jag äter det självklart om någon bjuder, men jag förstår inte grejen? Mjöl och fett..? Yummy..?! Not..



Och lite senare blir det RESIDENT EVIL!! Med älskade Milla Jovovich! Yihaa! :) Zombies, blod, och virus som sprids.. Andréa like, Andréa like very much. Den som inte gillar Alice, den vet jag inte.. Eh. Den är rädd. Haha. Mobba sig själv, det måste man kunna. Det är jag expert på. Eeek, Resident Evil-spelen, så vidriga dom är asså! Fast det slår inte Silent Hill... Det kan jag inte ens spela.. Det får någon annan spela, medans jag glor, haha. Min larv.

Intro-låten till Resident Evil är ju så satans bra.. När jag väl börjar lyssna på den, lyssnar jag på den 12 timmar i sträck, och lite till... Inte bara jag. Morsan också. Hon är helt galen i sån musik. Hårdrock vs Trance vs nåt annat.  =)

For your listening pleasure if you want (från 01:00):



Jäklar, rekordlångt blogg-inlägg!! Aja, nån läser alltid vet jag :)

Puss o kram, vi ses på stan!

Heath Ledger är död

image95

image105

Jag blev helt chockad när jag gick in för att läsa lite nyheter på CNN.se. Jag stirrade på rubriken i en minut, och jag kan inte förstå att det är sant... 


Från Aftonbladet
:

Skådespelaren Heath Ledger har hittats död i en lägenhet på Manhattan i New York, uppger CNN.

Han blev 28 år.

Det finns inga misstankar om brott i samband med dödsfallet.

Det var Ledgers hushållerska som hittade skådespelarens livlös kropp.
Han skulle få massage men svarade inte när man knackade på dörren till hans sovrum.
När hushållerskan öppnade dörren låg Legder livlös i sängen. När alla upplivningsförsök misslyckades ringde de efter ambulans.

Enligt poliskällor finns inga misstänkar om brott i samband med dödsfallet och enbart Ledger och hushållerskan ska ha varit i lägenheten. 
Någon dödsorsak är ännu inte känd, men enligt både Sky News ska sömntabletter ha hittats i närheten av sängen. Enligt Paul Brown, talesman för New York-polisen, utreds händelsen som ett drogrelaterat dödsfall.  Enlit samma källa ska Ledgers kropp obduceras i morgon. Sedan dödsfallet blev känt har en stor folkmassa samlats utanför lägenheten där skådespelarens kropp hittades.



Hur ska man någonsin kunna titta på någon av hans filmer efter detta chock-besked? Man gråter ju tillräckligt i Brokeback Mountain. A Knight's Tale, Casanova, The Patriot. Och såklart 10 Orsaker Att Hata Dig. Det är i princip den enda tonårsfilmen jag kan se, tack vare hans grymma skådespelarinsats. Han gjorde något extra i sina roller. Bröderna Grimm med Matt Damon och Peter Stormare. Han sprudlar av bus och glädje i den filmen. Det kommer aldrig bli likadant att se nån av dessa filmer igen.

image97 image98
image96 


Jag vet inte vad jag ska säga...
image101 R.I.P Heath.

Hmm

Jag har problem hörrni. Har sån jäkla beslutsångest...

I lördags köpte jag en superbra hundbur till Armani. Jag har haft så himla dåligt samvete under hans valptid för att jag haft honom LÖS i bilen. Det är ju rent vansinne!! Har haft honom i en mjuk korg och en filt på golvet dock. Men ändå.. Hundar ska INTE vara helt lösa i bilar. Usch.

Vi har stora problem med Lilleman (ena nakenhunden) för han har nån form av klaustrofobi. Sätter man honom i en bur i bilen fradgar han och hyperventilerar till han inte får nån luft. Han blev skrämd av sin uppfödare när han var valp.. Hon slängde in honom i en bur med 3-4 andra nakenhundar och for iväg med honom på förbannade hundutställningar. Blåögd som man var, trodde man att ALLA ställde ut sina hundar.. Herregud, vad mycket mer man vet idag. Iallafall så har Lilleman sen dess varit livrädd för att åka bur i bilar. Inomhus har man kunnat träna honom, så på nätterna är det tvärtom. Han älskar att ligga i sin bur och sova, men så fort det handlar om bilen, det går bara inte! Vi har provat med hundbälte och liknande, men så fort han känner sig fast, får han panik. Så han ligger i en korg.. Han ligger åtminstone ner som tur är..

Hur som helst så köpte jag den där hundburen. Perfekt storlek för Armani, eller för att ha båda nakenfisarna i! Perfekt form! 90x70x60. Kan öppnas både på kortsidan och långsidan. FÖR ENDAST 598:- spänn! Det är sjukt billigt för en hundbur!! Den är dock ej krocksäker.. Så tar jag hem den, plockar ihop den. Och hundarna går in och lägger sig direkt. Allt känns superduper! Så nästa dag.. När vi ska provåka, träna valpen att åka i bur i bilen.. Så går in burjäkeln in i bilen... Hur man än vände och vred, så gick det bara inte. Både morsan och jag stod länge och svor över va fan vi inte hade kombi för, haha. (Har en halvkombi, som det går att packa in så jäkla mycket mer i än dom nyaste kombibilarna, konstigt nog.) Vi började direkt diskutera i ren ilska om vi skulle byta bil, IGEN! Morsan köpte sig en ny för knappt 2 år sen. Men snabbt kom vi på att va ska vi köpa en ny bil för, bara för att inte buren går in? Det var ganska patetiskt... :)
 
Iallafall! Jag åkte till en annan djuraffär och kollade in en krocksäker bur för 3000:- jag har kollat in förut. MEN (Nu börjar jag som Tony i det hemska programmet Let¨s Dance). 3000:- är jäkligt mycket pengar för lilla mig som är sjukskriven i minst 2 år... Men sen samtidigt vet man att såna kostnader tillkommer när man har hund. Och det gäller min hunds säkerhet. Så egentligen är det inget att snacka om ens. Men hur jag än kommer försöka sätta fast den krocksäkra buren i morsan halvkombi, kommer det inte bli bra.. Så för tillfället ska jag sätta upp ett galler till bakluckan så han kan ha sin korg och ligga där iallafall.. Usch, jag får så jäkla dåligt samvete.. Men så får det bli sålänge.

Frågan är nu om jag ska behålla buren jag redan köpt och ha här hemma, och som en bur att ta med sig. (Går att vika ihop.) Det är ju skitbra om man är hos nån som är hundrädd, eller om man åker på utflykter. (Ställa buren i bakluckan, går ju inte att stänga dock.. Men att ha honom i nånting.)

OH! Detta går att diskutera fram och tillbaka i all evighet.. Jag måste verkligen tänka, tänka, tänka.

Ett annat alternativ är att lära valpen att ha bilbälte. Syrran har det till sin amstaff, och det är verkligen superbra för henne. Men Armani har en så annorlunda kroppsform mot "vanliga" hundar. Det sa han i djuraffären också, att det är helt sjukt varför det aldrig finns kläder och liknande till vinthundar. Man måste special-beställa. Nu fick jag dock ett jätte-jättebra täcke till honom av grannen, som hade köpt ett täcke till sin lilla Cavalier King Charles-spaniel valp.. Och hon drunkade i det, men det var perfekt för Armani. Haha :) Hon har för övrigt haft en Greyhound. Fasen, vad jag vill ha en Greyhound till Armani. Men det får bli i framtiden!

Syrrans amstaff på farmor och farfars tomt! Är hon söt eller är hon söt?!
Älskar amstaffisar. Underbara hundar!
image94



Nu börjar Guldbagge-galan eller vad fasen det heter! Hihi :) Sluta skriva, Andréa!!

Puss o kram, vattenkran!

Så trött..

Jag är så jäkla trött idag. Har inte vaknat än. Går runt som i en liten drömvärld. Blir att sova tidigt ikväll.. Eller ja, tidigt för mig iallafall. Det är väl nånstans mellan 23:00 - 00.00. Fast.. Det kommer antagligen inte bli så. Nätter är min bästa vän. Älskar nätter.

Månen var väldigt cool förra natten. Undrade vad det var som lyste så otroligt starkt in i mitt rum, under dörrspringan. Då var det månen som var som en jäkla ficklampa rakt i ögonen. Hur fint som helst! Ser att den nästan är lika stark ikväll nu, så ska försöka ta lite pics. :)

Blir kortis update idag.. Orkar inte. Haha. SÅÅ TRÖÖÖTT!! What the hell...

Lite nya foton på min bebis kan jag lägga in dock!

image84

image85

Haha, och så lite foton som visar hans riktig jag! BUS-MONSTER!!

     

  

See ya.. :)

Bring it on!

Nu har jag förberett mig, ordentligt! BRING IT ON, säger jag bara!!
När dom varnar på tv:n om strömavbrott, då måste man förbereda sig här där jag bor.. Det blir strömavbrott här av enbart lite regn. Och vi lever på 2000-talet, vad är detta..?

Iallafall. Miljoner ljus är ditsatta runt om i lilla huset. Det blir inte lite mörkt när det är strömavbrott här!! Man ser inte handen framför sig. Sist det blev strömavbrott satt jag vid datorn, runt 2:00 på natten.. Wooom, så blev det kolsvart. Jag trodde jag blev blind. Som tur var, var mammsen hemma den natten och kom in med ett ljus, för jag var helt vilsen i mitt rum.. Och hon började asgarva när hon kom in till mig, för av nån anledning skulle jag gå mot dörren, men gick åt helt fel håll.. Jag skulle ut genom fönstren... Så, så svart blir det!

Håller på att ladda upp en liten video på YouTube, där Armani spelar piano! Haha. Han har kunnat det sen han bara var 3 månader.. Lilla plutten, han nådde knappt upp då =) Jag har bara inte filmat det, men många har velat se det så, nu har jag äntligen spelat in det! Får se hur lång tid det tar innan videon accepteras, lägger in den här senare.. :)

Imorn är det Stjärnorna På Slottet igen! Det är nog bara jag och hundratals tanter som tycker det är asroligt. Fan vad jag älskar Britt och Peter Stormare, så sköna!! Och Härenstam, han är som en mysig liten gubbe som springer omkring och bus-flinar. =) Och Malmsjö.. Snacka om artist! Även om jag definitivt inte lyssnar på den sortens musik, men man kan inte annat än att bli imponerad! Arja? Henne har jag inte att säga om.. Sura, bortskämda kärring.. (Sorry).

WOW! Jag tror faktiskt det redan går att kolla på videon! Let's try, shall we?




Haha. Han borde få huvudvärk. "Kan du spela?! KAN DU SPELA?!"
Visst är han lite söt iallafall, även om det inte är en speciellt svår konst? :)

Eeek, börjar bli super-dimmigt här nu. Det skulle regna under "stormen" tror jag också.. Fast det är mysigt när det är strömavbrott. Kan man ligga framför brasan med vovvarna och läsa en bra bok. Men det får gärna sluta till vovvarna behöver ut..

Take care! :)

"According to the map, we've only gone 4 inches..."

Dum & Dummare. Man tröttnar aldrig på den.

Jag tänkte ha en liten "Farrelly Brothers"-filmkväll nån dag. Och bara sitta och asgarva åt några deras filmer!
Dum & Dummare, Den Där Mary, Mina jag & Irene, Kingpin.. Underbart.

  



Det ska bli storm i helgen!! Om man nu ska lite på det som sägs...
Har det inte varit väl mycket stormar nu i Sverige på sistone? Obehagligt.



Glömde ju blogga om "I Huvudet På Gynning"! Premiären var ju i tisdags (tror jag..). Shit, vad rolig hon är! Jag erkänner, när hon var med i Big Brother höll jag på att kräkas varje gång hon visades i rutan, vilket var oerhört ofta. Men hon har verkligen växt mer och mer i mina ögon. Så skön personlighet! Varför kunde inte hon få vara fortsatt programledare för Idol istället för hyper-sportnörden Peter Jihde.. Herregud. Han förstöre ju hela programmet med sina färdigskriva, hemska sk. "skämt." BIG MISTAKE, TV4! Big mistake.. Go Carolina, go Carolina!

image82


Nu ska jag skutta in i duschen, sen blir det passionsfrukt-smoothie framför en film, förmodligen. Våran förbannade boxer fungerar inte.. Och det känns inte så jäkla kul att stå och betala 1000 spänn för en ny, när man snart ska köpa på sig en ny, bättre tv. Boxrarna är ju inbyggda idag. Jaaa, det behövs nån liten låda till.. I know. =) Men va ska jag ha den andra boxern till efter tv-köpet? Nada pinata..

Ta-ta!

"It's fun until someone gets hurt... Then it's hilarious!"

Hehe. Så grymt citat. :)

Nu har jag FINALLY lyckats klura ut hur jag ändrade bakgrundfärgen i mina inlägg.. Jag har bara inte fattat hur fasen jag ska göra.. Hittade inte rätt kodrad, förrens idag!
 
Woo woo!

Det där vita fick man ju migrän av!! Jisses.. Har även gjort en ny liten header. Tog lite kort på min orkidé och swosh, swish så blev det en header! TA-DAH!
Thank someone for Photoshop..!

Min orkidé, ja! Köpte den för 89 spänn!!! Hur billigt är inte det på en skala. Är lite sur på mig själv att jag inte köpte 3 till, bara för att... Den är superstor! Och massor blommor! 9 som är utslagna, plus 4 knoppar som är på G :) Det är det fulaste som finns.. Orkidéer utan blommor. Det är bara massa pinnar överallt. Hihi. :) Har en till här hemma.. Den har blommat KONSTANT i över 2 ½ år. Har varit utan blommor MAX 1 vecka i sträck. Sen har det varit allt mellan 2 - 14 blommor på den. Hur fasen orkar den... 

Varför skriver jag om orkidéer?

Lilleman var som sagt hos veterinären igår med min mamma, jag var icke med.
Stackarn.. Dom var tvungna att söva honom och suga ut allt äckligt var.. Han såg lite groggy ut när han kom hem med en stor tratt på skallen (för att han inte ska slicka). Men söt var han iallafall!!

image75


Måste frisera honom. Han ser ut som en pudel när hans päls växer ut... Även om nakenhundar inte har någon underull som värmer, så tycker man ändå att det kan vara lite skönt för honom på vintern! :)

Lungan var här igår också! (Min syster.. Hon kallar mig för hjärtat, så hon heter lungan för mig. Ibland njuren.) Vi käka en SUPER-god fisksoppa med saffran och på kvällen blev det semlor framför Hairspray . Vet inte hur många gånger jag sett den filmen nu.. Så hysteriskt rolig. Blir så jäkla fascinerad av Nikki Blonsky. En 17-årig (17, då innan Hairspray) tjej som jobbar i en glass-bar, blir superstjärna över en natt för att hon gör ett sånt fantastiskt grymt jobb i den filmen. Vadå äkta skådespelerska! 

Fast Milla Jovovich , Gerard Butler , Jim Carrey och Scarlett Johansson  är fortfarande bäst.....  =)

Jo, jag är en riktig filmnörd.


Och jag vill till Cook-öarna!!

Fan, har varit en stor dröm sen jag var liten...

image76

image77


Ska krypa ner i sängen och drömma mig bort dit nu..

Tare lugnt och sov så gott! =)
 

Finished!

Nu har jag städat huset. Hoppas ingen vaknade av dammsugaren och mina svordomar, tihi :)

Jag vet inte varför.. Men det går SÅ mycket effektivare för mig att städa natt-tid, mot dag-tid. Jag är en zombie på dagen, och en Jim Carrey vs. Robin Williams vs. Adam Sandler vs. Gerard Butler  vs. Tré Cool vs. Donkey (Shrek) vs. Roadrunner vs Hitta Nemo-Dory vs.... (Eh. Nu kommer jag inte på mer stirriga filurer) nattetid.

Hur som helst! Let's move ooon..

Uuuh, lilleman ska till farbror veterinär imorgon.. Inte min lille puppy, utan den andra lilleman. Bomullstoppsen. Han har kliat sig jättemycket i *host, host* arslet ett par dagar. Så igår, när vi vart ute sista nattsvängen satte han sig på en stol och slicka, slicka, slicka som en galning.. Det var illrött, och det bara RANN ut kornigt, grojjsigt, vidrigt var från ett, vad jag trodde, sår. Eeeeek. Jag klappade på honom och gav honom sin nalle som han direkt tog och gick o la sig i sin korg och såg jätte-ynklig ut.. Jag ringde självklart direkt till Lina, som kan allt (djursjukvårdare).

Jag: -LINA! DET RINNER UT VAR UR ARSLET PÅ LILLEMAN!
Lina: -Jaha.. UR, eller bredvid?
Jag: - Eh.. Bredvid. Typ. En halv centimeter snett neråt. Ungefär..
Lina: -Nää, stackarn. Analsäcks-inflammation. Och det har spruckit åt fel håll.. Det är inte så skönt.. Antibiotika.

Så, så enkelt var det.. Jag är glad att det inte är jag som ska vara i samma rum som honom när analsäckarna ska tömmas.. Usch.. Måste köpa en ny nalle åt honom till han kommer hem. En liten. Han gillar små, fluffiga saker. Helst en kanin eller liknande.

Lilleman med sin lilla gris...
image73

image74



Han är en så typisk "tant-hund". Gullig-tittar-under-lugg-och-ser-jätte-oskyldig-ut-hund som sitter i fönstret och är dö-sur när hans mamma inte är hemma. Plutten...

Nu tänkte jag värma mig en kopp thé och sätta mig i soffan och kolla på tv ett tag.
Har bloggat TVÅ gånger idag! Wow! :)









See ya!

I hate Mondays...

Usch. Egentligen borde man inte få använda det uttrycket med tanke på vem det kommer ifrån..  (Brenda Ann Spencer). Ioförsäg sa väl hon "I don't like Monday's". Men samma sak, right? Jag gillar verkligen Bob Geldolf, men va fan gör man en pop-låt om massakern med just det namnet, I don't like Mondays, för? Tror inte han och de övriga bandmedlemmarna tänkte så mycket överhuvudtaget.. FY vad den låten blev populär fort. Kan inte hjälpa det, jag kommer aldrig förstå det...

Nu till annat =)

JAG HAR HITTAT MIN TRÖJA!! WOO WOO!!
Den låg längst in i den ena garderoben, under alla andra kläder.. Så nu är jag glad igen! Men jag är i desperat behov av att göra ordning mina garderober. Hmm..

Aaah, nu ringer telefonen. Är nog vårdcentralen. Dom skulle ringa "omkring klockan fem i halv tre nu i eftermiddag" (tänk datorröst).

Smell ya later, terminator.

Den är borta!!

Jag kan inte hitta min älskade Ramones t-shirt!! Jag får abstinens.. Var är den???
Ännu en anledning till att ta en rejäl städ-runda i garderoberna, perhaps..?



"Blogga senare ikväll" my ass... ;)
Sorry, jag har totalt glömt bort att blogga. Trodde att jag gjorde det på kvällen där sen. Hihi. :)

Sitter och lyssnar på Milla Jovovich. Shit, vad grym hon är.. Har gillat hennes musik länge, men inte lyssnat på ett tag. Så har jag börjat lyssna nu igen. Grym skådis också för den delen.. Return To The Blue Lagoon, Resident Evil.. The Fifth Element med Bruce Willis och Ian Holm. Shit, vilken rolig film!
 - Leeloo Dallas, mul-ti-pass. MUL-TI-PASS!

 

Haha. Underbart.

Och så en video från en av hennes konserter.

The Alien Song (For Those Who Listen)





Nog för idag. :) Ciaoo!

Gott Nytt År!

(Lite foton jag tog på nyårsafton)
   


Och så som vanligt har det gått flera dagar utan att jag uppdaterat.. Men denna gången har jag en GRYM ursäkt. ;)

MIn dator har betett sig skitskumt den senaste månaden. Har knappt kunnat gå in på internet, en enkel sida som Google tog upp till 6 minuter att ladda.. Och datorn över lag har varit hur seg som helst. Jag köpte nyligen en dator för 16.000 så SÅ jäkla seg ska den inte vara! Jag höll på att bli vansinnig....

Iallafall så bytte jag virusskydd från Norman till AVG. Och direkt hittade AVG över NITTIO olika trojaner plus massa annan skit. Så fick jag reda på från andra att Norman verkligen är ett stort skitprogram.. Vilket jag verkligen upptäckte. Bojkotta Norman.. Ska skriva hotbrev till dom.

Och nu efter massor hjälp från IDG.se har jag äntligen min dator tillbaka! Wihoo!
Så stort tack till dom! Verkligen suveräna människor. :)



Jag har dessvärre inte mer tid att uppdatera nu.. Tänkte bara göra en liten snabbis ;)
Bloggar mer framåt kvällen!

Kram kram, vattenkran!

RSS 2.0