Örongodis

Så jävla underbara låtar...

kent - Things She Said & Celsius (live)

Söndag

Det är redan 24 februari. Vart tar tiden vägen? Den går alldeles för fort...

Kändes konstigt att vara hemma igår-kväll och hänga framför tv:n. Dom 2 lördagskvällarna/nätterna dessförinnan har jag ju vart på grymma konserter. Den 9:e var det ju The Cure som gällde. Det har inte riktigt etsats in i mina små hjärnceller att jag verkligen sett dom live än.. Det är nästintill overkligt. Riktigt coolt. :) Lördagen efter, den 16:e, var det ju kent, som ni vid det här laget säkert förstått. Jag är så jäkla glad över att dom gjorde ett så starkt intryck på mig som dom gjorde.

Det har inte hänt så mycket annars.. När jag kom hem igår, funkade inte telefonerna efter stormen. Varken dom vanliga, eller mobilerna. Sinnessjukt. Vi lever på 2000-talet, och så funkar inte ens Telia-nätet till mobilerna här på landet. Va fan..? Ioförsäg såg jag anledningen när vi åkte hem.. Höll på att åka av vägen, för mitt i svängen låg det världens största träd mitt över vägen, och bredvid låg det sladdar överallt.. Då fick man lite ångest. Tänk om det skulle hända, just dom få sekunderna man åker förbi? Få elsladdar och skit i bilen.. Grillad Andréa, och grillad mamma. Men det tycktes dom ha fixat under natten, för sen kunde man sms:sa som vanligt igen! Galen i sms och mms som man är! =) Fick ett roligt mms av farsan på tal om det... Dom hade VIP-biljetter till genrepet på Melodifestivalen nu när dom var i Cloetta Center. Mitt i natten, efter själva "showen" (om man nu kan kalla det show.. Jag förstår inte varför man ens kollar på skiten längre...) kom det ett litet mms där farsan, farsans bästa vän och söta, underbara Babsan hade skitkul. Babsan är ju helt underbar. :)

Iallafall!

Jag är så jäkla trött idag. Eek. Grått och tråkigt ute.
Lägger upp ett par söta bilder på min älskade snuttskrutt. Det lyser upp i det gråa vädret. :)


"Mmm.. Pinne..."
image163

"Jag måste käka fort så inte matte ser mig... Jag vet att jag inte får käka på pinnar..."
image164

"Vadå får inte?"
image165

"Du! Jag käkar på min pinne så mycket jag vill..."
image166

"Inte..? Fan. Den är ju så god, ju..."
image167

Lila vann!

Japp. Det blev svart hår, med lila i. Mycket fint. Tack min underbara frisör! :)

Hade en liten omröstning. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha helt svart, svart med blodrött i eller svart med lila i. Folk sa allt möjligt.. Men så nämnde min frisör när jag satte mig i stolen, utan att jag sagt nåt, ordet "lila". Så så blev det! Me very happy! 

Och så en video till jag filmade i lördags.. En av världens finaste låtar. Har jag faktiskt alltid tyckt, i smyg... Även jag som inte lyssnade på kent för ett par veckor sedan.

Jisses, vilket pucko jag har varit!

Romeo Återvänder Ensam (Norrköping 080216)



Och så "LSD, Någon?", självklart. Låten som gjorde att jag köpte biljetter. Tack, låten! =) Filmade hela denna gången. Tur det, för Sami som man knappt såg något av kom och lekte med Martin! (Ta inte den meningen fel...). Wii! Fick man se honom i close-up och inte bara Jocke och Martin. Hade ju varit trevligt om man kunde skymta Markus lite fler gånger bakom trummorna dock...
  
LSD, Någon? (Norrköping 080216




Suck. Ska jag köpa biljetter till Nyköping eller Örebro också?
Eller kanske rentav båda konserterna?

Det är frågan...

Ibland behövs inga ord.

Kvällen i lördags är obeskrivlig... Finns inga ord. *nöjd suck* :)

Himmelstalundshallen, Norrköping. 080216.
image138

image160

image161 image162



   

   

     

  


Dessvärre drar YouTube ner kvalitén på videorna något fruktansvärt..
Men här är två låtar av det jag filmade iallafall. :)

"Revolt III"


"Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare)"

Vad är verklighet?

Att 2 timmar kan förändra så mycket i ens liv. Jag förstår inte. Är salig. :)


 image128

  image127 

image124

Enough.

I think I'm flying, 'cause I can't feel my legs.

Torsdag-söndag.. Vilka underbara dagar!

Har flugit på moln sen i torsdag, då jag och Sandra var och såg Kent . Jag, som alltid varit Anti-Kent fick en HELT annan bild av dom. Hur grymma är dom inte! Vilka underbara personer! Det kändes inte verkligt efteråt..  En kompis till min bror sa något som jag upptäckte var väldigt sant: -Man kan inte förneka Kent i evighet. Dom är så pass bra. Word! 

Förband var Familjen. Eh. Jag har inget att ens säga om dom.. Det var ganska katastrofalt. Om inte MEGA-katastrofalt..

Bilder jag tog under konserten.
    

  


Låtlistan för kvällen:

1. Vy från ett luftslott

2. Sundance Kid

3. Socker

4. 10 minuter (för mig själv)

5. Palace & main

6. Revolt lll

7. Columbus

8. Lsd, någon?

9. Romeo återvänder ensam

10. Generation Ex.

11. Den döda vinkeln

12. Musik non stop

13. Kärleken väntar

14. Ingenting

15. Om du var här

16. Dom andra


Encore 1:

17. Kevlarsjäl

18. Vinternoll2

19. 747


Encore 2:

20. Mannen i den vita hatten (16 år senare)

Filmade lite med.

'LSD, någon?'
Låten som gjorde att jag ens beställde biljetter till konserten. Hur grym är inte övergången 0:18 och framåt?! Man blir ju helt fel.. Så underbart! :)





'Ingenting'


'Columbus'


 Mer är påväg! :)

Sen i lördags drog jag och brorsan + hans flickvän Lina till underbara STOCKHOLM!
Lina drog till sina kompisar medans jag, brorsan och Olle (som vi mötte upp på stationen) drog iväg till ytterligare en person. Rörigt värre.. =) Vi var ju på The Cure på kvällen! Så overkligt att se The Cure live. Helt sjukt. Så grymma dom var! Vilken form dom var i! Konserten var dock 1 timme för lång.. Dom höll på i över 3 timmar. Mellandelen var fruktansvärt seg. MEN! Topparna gjorde att allt var helt underbart! Tog tyvärr inte med mig kameran in till Hovet, tror inte att man får det faktiskt.. Iallafall inte den jag har. Så det blev att filma med mobilen. '

image123


Låtlista:

Open
alt.end
A Night Like This
The End of the World
Lovesong
Pictures of You
Lullaby
From the Edge of the Deep Green Sea
Please Project
The Walk
Push
How Beautiful You Are...
Inbetween Days
Just Like Heaven
A Boy I Never Knew
If Only Tonight We Could Sleep...
The Kiss
Shake Dog Shake
Us or Them
Never Enough
Wrong Number
One Hundred Years
End

Encore 1:
At Night
M
Play for Today
A Forest

Encore 2:
Let's Go to Bed
Freak Show ("Don't Say Anything")
Close to Me
Why Can't I Be You?

Encore 3:
Boys Don't Cry
Jumping Someone Else's Train
Grinding Halt
10:15 Saturday Night
Killing an Arab


A Night Like This (Hovet 9/2) Inte min video!:


Förband här var 65 Days Of Static. Här snackar vi om FÖRBAND på hög nivå! När vi kollade på en video med dom innan vi drog till konserten undrade jag vad fan det var frågan om.. Ytterligare ett nytt nörd-band tänkte jag. Men när det var live.. Det gick rakt in i hjärtat, man blev verkligen berörd, så fruktansvärt grymma. Man ville inte att dom skulle sluta. Äkta mamma-musik som min bror och jag konstaterade, haha. :)

Retreat, retreat



Efteråt blev det att ta tunnelbanan till Debaser! Rekommenderas stark för dom som inte vart där! Det var verkligen så bra som man hört att det ska vara.

Nu får det räcka för idag. Kan prata om detta i evigheter annars. :) Blir mer Kent-videos när jag lagt in dom på YouTube!

Puss o kram, skumbanan!

Crying on Saturday night...

"And I can't remember when I saw her last
We were running around and having a blast
But the backseat of the drive-in is so lonely without you
I know when you're home

I was thinking about you
There was something I forgot to say
I was crying on a Saturday Night

I was out cruising without you
They were playing our song
Crying on a Saturday Night
"


Misfits - Saturday Night


En av världens bästa låtar?
Jo, at least I think so.. Me love it. :)

Jag är lite tudelad när det gäller Misfits två olika sångare genom tiderna... Danzig eller Michale Graves (nej, jag stavade inte hans namn fel...), vem är bäst egentligen? Jag tycker faktiskt att Misfits fick ett litet lyft när Michale klev in... Danzig's röst är helt underbar, nån blandning mellan Elvis och Jim Morrison. Och låtarna i början av Misfits-tiden är otroligt bra.. Men jag tycker ändå det är något lite extra med Michale. Blir jag mördad nu av alla inbitna Misfits-fan? =)

I vilket fall som helst är det Michale som skrivit Saturday Night. Så jag tycker han kan få lite mer cred än Danzig nu. :) Hittade en väldigt cool video när Michale kör den själv, akustiskt. Mycket känsla, mycket fint! Man ser hans face också för den delen! Haha (Ingen make-up).



Nu vill jag med spela den!! Måste sätta mig med guran sen efter detta är skrivet...



Är ett par dagar sen nu igen sen jag uppdaterade.

En barndoms-vän till mig, Sandra, var här från onsdag-fredag. Det var mycket roligt! Vi fördrev tiden bl.a med att åka en kort sväng till Vimmerby. Vi skrattade även ihjäl oss åt Björn Gustafsson ett par gånger.
-"Aaa, men DU 'rå!!" HAHA! Underbart. Och så ett par klassiker med ROBERT Gustafsson. Walling är bäst. :) -"Kolla, skate-are! Skittöntigt! Dom är så jäkla töntiga.." *asg*. Och vi körde Crazy Taxi och Ready 2 RumbleDreamcasten! Tjena, hade glömt hur roliga dom spelen är.. Måste spela mer, mer, MER!

Anyways. Idag blev det snöstorm här.. Det bara kom, poff. Började med att det snöa fastän solen sken, väldigt skumt... Sen tog det fan hus i helvete, haha! Såg inte UT! Fönstren blev igensnöade.. Så jag har skottat lite nu ikväll. Är själv hemma, mycket skönt! Är lite nerv-vrak över ifall elen håller i sig om det börjar storma igen! Gå ut med tre hundar i ena handen, plus en fick lampa i den andra, och så är det kolsvart ute.. Och så börjar dom skita eller nåt, hundarna alltså... Då är det PROBLEEEM! =)

Nu ska jag skutta in i duschen, inte "orkat" ta den dagliga duschen idag ännu.. Så den får bli nu! Sen ska jag krypa ner i sängen, om jag får plats bland alla hundar, och kolla på nån film tänkte jag. Började se Fight Club inatt när jag inte kunde sova.. Det var ett extremt bra sömnpiller faktiskt.. Somnade efter 3 minuter, och jag älskar den filmen fruktansvärt högt, så jag vet inte vad som hände..

Just ja!! Armani fick stolleryck igår kväll!! Så skickade jag en bild till hans uppfödare, Fanny, och hon skickade en tillbaka lika snabbt på Armanis pappa! VADÅ SÅDAN FAR, SÅDAN SON! (Farsan till vänster, Armani till höger..)

 


Haha, skit kul!! =)

OH NO! Jag glömde ju att jag måste spela lite gura.. Duschen får bli senare!
Take care!!

RSS 2.0