Tjoho!

Fy bubblan vad jag är dålig på att uppdatera nu för tiden... Fy skäms mig.

Jag gick upp tidigt idag för en gångs skull! Jag och mornar är långt ifrån vänner... I hate them. Det blev att dra till vårdcentralen och ta lite blodprov, igen. Jag är definitivt inte rädd för det, men man blir det när man vet vilken surhagga det är som jobbar på labbet... Vad i helvete är hennes problem? Det satt en stackars dement man bredvid mig i väntrummet som bara stirrade helt tomt in mot henne. Hon stod och svor över en stackars lärling (hm, heter det det i sjukhusvärlden?) som råkade göra ett ynka fel på datorn. Och hon är inte bara sur och extremt otrevlig, hon kan inte sticka heller. Varenda gång hon har stuckit har nålen antingen hoppat ur för att hon råkar åka bakåt med stolen, eller så lämnar hon en med blåmärken stora som tennisbollar för att hon gör det så jävla illa... Klantarsel. Fick som tur är en väldigt snäll och trevlig man som såg ut som jultomten istället för henne. :) Eek, blev stucken i handleden mitt där skinnet är som tunnast. Då är det inte direkt skönt att ta blodprov. Men what the hell. Dom måste ha blod, och mina ådror är snåla med den varan så sticker dom på konstiga ställen och det sprutar blod överallt är jag glad, haha. Nog om det.

Efteråt drog jag till bästa fältet någonsin så Armani fick rusa av sig all sin vinthunds-energi. Det märks verkligen att dessa hundar är byggda för att SPRINGA! Det är så fascinerande att se honom. Fort som helvete går det. Och hans reflexer är otroliga. Jag hinner inte tänka förrens han har sprungit 300 m, och så samma väg tillbaka.

Blev så jäkla nervös!  Vi har vart där så mycket nu, så han blir modigare och modigare. Idag hoppade han upp bland "bergen"... Fy alltså! Det är HÖGA stenblock vi snackar om här.. Han hoppade upp högst upp. Jag såg bara två små öron som stack upp och en svans som viftade. Sen när jag dumt nog ropade på honom, blev ju så förbannat rädd, hoppade han först ner från första berget. 4 m rakt ner. Nästa berg. 2 m rakt ner. Sista berget. 2 m plus ett dike som han hoppade över i samma skutt.. Jag blundar och väntar på ett illvrål från hans sida när han brutit alla ben han har i kroppen. När jag öppnar ögonen sitter han så fint framför mig med tassen uppe i luften och vill ha godis. Gör aldrig om det, plutten...

Nu ska jag koka lite fiberpasta till min lax-sallad jag ska göra senare. Köpte äntligen på mig massa nyttigheter. Har inte vart i affären på evigheter... Fullt med Go Green i köksskåpen nu. Go Green rules. Jag ska fan sluta käka rött kött igen. Man mår så fruktansvärt mycket bättre om man inte äter nöt- och fläskkött. Iallafall jag. Vet inte varför det blir att man börjar äta det igen. Hmm...

By the way...

JAG VILL TILLBAKA! Har sån sjuk abstinens.

Jocke Berg & Martin Sköld 16/2 -08
image174

Tisdag

Blir kortis update idag.. Som alla andra dagar nu för tiden.. Skriver mer ikväll. Nu blir det bara gullig film med två av snuttarna när dom myser i bilen. Det brukar vara buren i vanliga fall när det gäller bilåkning, men Chip slapp den när vi bara åkte en kortis.. Så Chip och Armani låg nere på golvet, i samma korg (som Armani inte får plats i själv.. Vet inte hur dom knölade ner sig) och kramades. Myspys. :)



Nu blir det WoW!! Wii! Fick en månad's spelande av min bror. He's the best! Haha :)

Haha

Okej. Jag fortsätter med mitt asgarv. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

image173

Doh!

Åh hjälp vad dålig jag har varit på att uppdatera senaste veckan.. Bevis på att det inte hänt ett SMACK! Har varit sådär förbannat yr i huvudet igen, så får bli att prata med farbror doktor på tisdag. Utöver extrem värk är yrsel väldigt obehagligt.. Det svartnar för ögonen, så hokus pokus, är jag nere på golvet. Inte bra.. Har en hel del blåmärken, hehe. :) Har hållt i sig så fruktansvärt länge nu, så har väl någon brist i kroppen låter det som. Har inte kunnit äta (lever på nyponsoppa...) på hur länge som helst, så behöver nog NÄRING! Nääääriiiing! Aaaah! Slutgnällt...

Jag behöver lite kent också. Live. Har kent-abstinens. Vill att det ska bli sommar NU och kolla på dom UTE! Wii! Stå längst fram vid staketet och hoppa och skutta och få stora leenden från dom, underbart.



Hörde förövrigt ett fruktansvärt superbt rykte! Om det nu är sant.. Vilket jag innerligt hoppas på. 4 år är alldeles för lång tid.
Green Day's nya album ska komma i november!! Woohoo!
Ny turné till 2009? Då vet jag vart jag är iallafall! :)

image172

Nu blir det film! Kram hej!

It's Friday I'm in love...

JA! Det är lördag.. Jag vet. Men det verkade vara något konstigt med bloggen igår? Jag kunde helt enkelt inte publicera mitt inlägg.. Skummigt.



Kan inte riktigt släppa det här med att The Cure inte spelade den (Friday I'm In Love) på Hovet nu i februari... Hm. Dom spelade säkert 30-35 låtar, men den skippade dom? Dubbel-hm..

Skottår! Skottdag! Woo! Woo!
Vad är det egentligen? I don't get it...

Idag är det verkligen VÅR ute! Jag satt ute en stund, och solen värmde faktiskt. Lite, iallafall. Eller också inbillade jag mig det bara. Men hur som helst. Det var skönt. :) Sen gick jag långpromenad i skogen med Armani-plutten, sen busade vi på tomten i ungefär 45 minuter.. Så nu är han TRÖTT! Han gick in i sängen och boom, så somnade han i en väldigt konstig ställning.

Det är fler som tycker det är skönt att solen är framme. Hihi. :)

image171

  

Hihi. Kram hej :)

RSS 2.0