Fördomar och det är fredag...

Jag är förbannad, och besviken. Senaste om Heath Ledger. Ska alltid finnas någon kristen grupp som ska förstöra för alla andra, och göra allt värre än det redan är för hans nära och kära.
Nu har en kristen grupp sagt att Heath's död enbart är ett straff ifrån "gud". 

ANLEDNING?
För att han spelade en homosexuell person i Brokeback Mountain...

image106


Man blir ju så förbannad så man inte vet vart man ska ta vägen! Hur kan ens NÅGON häva ut sig något så fruktansvärt korkat?! Nu får man inte ens vara död i fred från skitsnack och skvaller...



Jag kan inte förstå människor med homofobi.
Varför får inte människor vara förälskade i vem dom vill?
Vi är djur. Vi kommer från aporna. Det finns hur mycket bevis som helst på att en viss procent av alla apor dras till samma kön. Det ligger i naturen. So what the hell is the problem?! Rädsla. Ren och naturlig rädsla skulle jag säga. Oftast har väl dessa homofober inte ens träffat en homosexuell person. Det är ju så löjligt asså..

 Enligt kristna uppstod mannen, hokus pokus, och kvinnan blev till av mannens revben eller nåt skitsnack.. Dom stänger av så fort forskarna hittar nya bevis på att vi är apor. Oftast är dom väl hjärntvättade till att tro på den där förbannade boken, som för den delen borde förbjudas, sen barnsben. Vad ska dom tro? Klart dom tyr sig till den "O så store gud där uppe i spacet" för att känna sig trygga för en stund. Urk säger jag bara. Vill hitta en artikel jag läste för några år sen i Illustrerad Vetenskap där det stod att 80% av alla kristna människor, hade en minimal defekt på hjärnan, vilket kunde vara anledningen till att dom tror sig ha kontakt med något större väsen. Var väldigt intressant att läsa faktiskt.

För att återgå till rädslan jag pratade om hos homofober... Hur mycket rädsla ligger det inte bakom alla fördomar bland folket idag?  Jag startade en jäkla diskussion med morsan häromdagen i bilen när vi var påväg hem. Vi bor i en väldigt liten by mitt ute på landet måste tilläggas. Bodde mitt i Linköping för 2 ½ år sen, och jag har bott i dess omnejd sen jag föddes.

Iallafall så kommer det ett litet barn på sidan av vägen, med massa reflexer överallt. Bakom kommer mamman, med lika många reflexer. Då säger morsan: "-Tänk om den ungen bott i stan.. Vad mobbad den hade varit för den har reflexer." Jag blev ju inte måttligt irriterad! Är det några som har fördomar, så är det väl ändå bönder och människor i småbyar som denna? Jag erkänner, jag hade  väldigt mycket fördomar om människor i småbyar innan jag flyttade hit. Och det har fan i mig inte blivit bättre, snarare tusen gånger sämre. MEN, jag drar absolut inte alla över en kam, det måste hållas i åtanke innan resten läses.

Det jag vill ha sagt, som jag även sa till mamma var: Tänk om en kille med mascara skulle gå bakom mamman med barnet här på landet, det skulle bli ramaskri. Varenda jävel skulle veta det inom loppet av en halvtimme. Eller tänk om en tjej skulle komma, och ha lite för kort kjol och lite för mycket urringning? Det existerar inte här. Och tänk om en god vän till min mamma skulle komma, som opererat om sig från kille till tjej? HJÄLP! DET GÅR EN F.D TRANSVESTIT PÅ GATAN! Eller om en utländsk person skulle gå i området? Herregud, dom skulle väl ringa polisen och låsa alla dörrar dom har och spika fast bräder för fönstren.. Tjena, snacket gick ju redan veckan då morsan och jag flytta in här, eftersom vi båda hatar dansband och hade två "konstiga" hundar (nakenhundar). Det var fruktansvärt. Alla visste vilka vi var! Vad vi hade för bil, vad vi hette, när vi gick ut med hundarna.. Stadsbor som flyttar ut på landet, ja det vet ju bönderna vad det är för ena.. ;) Dom måste man ju minsann hålla koll på så skvallerkärringarna har något nytt att prata om när dom pimplar rödvin och hembränt.. USCH, JAG HAR FÖRDOMAR MOT DOM!! Men inte så jävla konstigt.. Som sagt så förvärras det för var dag som går. Mest är nog ändå skvallertanter. Jag har ingen som helst förståelse för människor som gottar sig i andras privata problem.. Låt dom vara i fred, snälla. Jag talar av egen erfarenhet.

Såna dumheter finns knappt i större städer. Visst förekommer det, men det är inte alls lika extremt. Där skiter folk i hur man är eller ser ut. Stockholm måste ändå vara det allra bästa stället för att få vara lite annorlunda.
GO HUVUDSTADEN, GO!



Nu ska jag nog sluta gnälla.. Men jag måste också få gnälla ibland. =)

Som Johnny (en vän) jämt säger: -Stop being such a fucking happy, cute little bunny jumping around everywhere! You gotta be MEAN and WHINY sometimes!! Whine woman, WHINE!
Det stämmer nog in på mig ganska bra.. Är så jäkla sällan jag gnäller. Är jämt skuttig och hoppig och TJOHO!!

Så nu åter till TJOOHOO!!! =))

Darn vilket långt blogg-inlägg!! Så går det när man inte bloggar på några dagar, Andréa... Tänkte bara lägga in ett par snuttiga foton på voffarna. Bevis på att jag MÅSTE raka bort håret på nakenfisarna någon dag framöver.. Dom ser verkligen ut som pudlar.. Cheez. Men söta pudlar! Eller, ja. Det är väl smaksak. Haha.

Lilleman med sin lilla nalle =)
image107

Chip med sitt schnauzer-skägg..
image108

Vi fick våran torktumlare ditsatt idag by the way! Gaash, vad mycket tvätt vi tvättade och tumlade och tumlade och tumlade! =) Fanns fler som tyckte torktumlar-varma morgonrockar var skönt..
En liten och snuttig valp, exempelvis ;)

image109

image110

Boom, sa det. Så sov han gott..! Sötisen!



image111

NÄ HÖRRNI!

Snart blir det till att göra bakad potatis! LYX!! Så himla gott! Kräftstjärtar, sallad, majs, gurka, rödlök, och så nån moja.. Do I need to say more..? YUM YUM! Tur att man blivit vuxen, bakad potatis tyckte man inte om som barn. Då fick man pannkakor eller hamburgare istället.. Haha, vilka idéer man hade för sig! =) Pannkakor har jag svårt för.. Jag äter det självklart om någon bjuder, men jag förstår inte grejen? Mjöl och fett..? Yummy..?! Not..



Och lite senare blir det RESIDENT EVIL!! Med älskade Milla Jovovich! Yihaa! :) Zombies, blod, och virus som sprids.. Andréa like, Andréa like very much. Den som inte gillar Alice, den vet jag inte.. Eh. Den är rädd. Haha. Mobba sig själv, det måste man kunna. Det är jag expert på. Eeek, Resident Evil-spelen, så vidriga dom är asså! Fast det slår inte Silent Hill... Det kan jag inte ens spela.. Det får någon annan spela, medans jag glor, haha. Min larv.

Intro-låten till Resident Evil är ju så satans bra.. När jag väl börjar lyssna på den, lyssnar jag på den 12 timmar i sträck, och lite till... Inte bara jag. Morsan också. Hon är helt galen i sån musik. Hårdrock vs Trance vs nåt annat.  =)

For your listening pleasure if you want (från 01:00):



Jäklar, rekordlångt blogg-inlägg!! Aja, nån läser alltid vet jag :)

Puss o kram, vi ses på stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0