Sleep...

Bloggar från mobilen en kortis.

Kan inte somna om. Vaknade av en smäll mot ytterdörren (vad det nu var?!) o folk som känner mig vet hur extremt svårt jag har att somna. Fasen vad smidigt det var att logga in med mobilen! Som jag skrivit förut kan jag bara logga in ibland via datorn hit. Jättekonstigt!

Herregud igår...
För det första; Min ringklocka på dörren funkade inte. O för det andra hade min mobil lagt av, den kunde varken ta emot sms eller samtal. Iallafall nån gång på eftermiddagen får jag en jäkla massa sms samtidigt, däribland från mamma som undrade vart fan jag var! Då hade hon stått o bankat på dörren i en kvart, jag hörde inte ett skit då jag satt vid datorn i sovrummet. Helt sjukt! Blir förbannad på min mobil, den e ju ny o håller på såhär. Som tur var kom en av mina hyresvärder när jag vart ute med Manny på kvällen. Han smörjde ringklockan så nu ringer det så fint! Fick besök av 2 poliser vid nio tiden på kvällen med... Varför vill jag inte gå in på här, men tror det har med mina grannar att göra. Dom vägrade öppna när dom knackade på fast det hördes att dom va hemma... Eh. Lite misstänksamt. Har märkt av lite grejer från deras sida, så skönt om polisen håller ordning på det.

Manny fick en ny kompis igår, på ett ganska absurt sätt. Jag var ute med honom o lekte på tomten till hyreshuset när jag hör nåt gny o prassla i busken. Fram kommer en liten hund, såg ut som en alldeles för stor fjärilshund. Ingen i syne, hundarna leker som besatta, jag fick världens bekymmer då det var mörkt ute o 5 minus. Mötte ju då i samma veva hyresvärden som inte visste nåt om hunden heller. Då kommer nästa hyresvärd (fan va rörigt det är!) o säger att ägarna till hunden, de äger en labrador också, tydligen bara släpper ut hundarna så får de gå som de vill. VID EN 90-VÄG?! Förhoppningsvis går hundarna bara vid husen! Den var väldigt gullig mot mig o Manny iallafall, den hade tydligen attackerat andra människor.

Skit, kan inte skriva mer med mobilen, har bara 62 tecken kvar. Gonatt! Eller gomorron!

...


En hondjävuls liv och lustar och en Whippet med magvärk.

Låång tid sedan uppdatering, som vanligt. Nu har jag faktiskt två helt okej ursäkter...

Numero 1: Blogg.se verkar ha fått en knäpp. Jag kan bara logga in 40% av gångerna? Jag tycker sidor som "Error" och "Sidan kan inte visas" dyker upp lite allt för ofta när jag loggar in. Är jag den enda som har det problemet?

Numero 2: Jag har inte haft något internet i nya lägenheten. Nu sitter jag hos min mor med datorn på vardagsrumsbordet, tangentbordet i knät i världens skönaste och fluffigaste skinnsoffa... Kan sitta här i evigheter känns det som. (Lögn). Har dock fått hem mitt modem till det mobila bredbandet, så hoppas det fungerar någorlunda!

Sitter som sagt här med datorn i alldeles för skönt läge och kollar på En hondjävuls liv och lustar, så förbannat rolig film! Alla borde se den, om man inte redan gjort det. :) Det sura är att min WoW spel-tid är slut. Och jag har inte köpt på mig ett nytt game card... Lite panik när man sitter såhär skönt och kan powerlevla i rasande fart all night long. Väntar med att köpa någon vecka, kan behöva ett litet break ifrån den underbara Warcraft-världen!

Lite bilder från mitt spelande kanske är på sin plats?

Me like this pic! Min Human Mage lvl 74 (möjligt att hon var 72 på bilden) på sin Elekk mount i vackra Northrend.


Samma Mage runt lvl 65.


Min lvl 32 Night Elf Hunter med Erebos, mitt favorit pet! Humar The Pridelord. Mycket bara utseende, han är väl inte bättre än någon annan katt... Men det känns så... ;)


Haha, jag kunde inte låta bli. Min käre bror fick en kanske lite för liten tröja till sin char? Man har mycket roligt på sina möten ibland! Med denna pose blir bilden helt fantastiskt rolig.


Nog om WoW! Eller för denna gången...

Lilla Manny har ont i magen. Han piper när man känner på magen och har diarré. Han måste ha fått i sig något ute. Blir ris och kokt fisk dagarna framöver. Han brukar aldrig vara känslig i magen, så hoppas inte det är nåt allvarligt. Man blir väldigt orolig, vovvarna kan ju inte berätta vad det är, man kan bara gissa! Usch, usch...

Avslutar detta inlägg med en somrig bild på Armani aka Manny. Nu längtar jag verkligen efter lite varmare väder! Speciellt då jag flyttat så pass nära en sjö att jag ser den från mitt fönster och har 100 m till brygga! Mums i sommar sen!



Ha det gott! /Kramar Andréa

RSS 2.0