Måndag

Hej hopp idag igen!

Blev lite sur på mig själv igår, att jag inte bara fixar iordning datorerna som stod ute i förrådet så mamma kan ha dom. Så ikväll blev det så! Därför blir det ett kortis inlägg idag också.

Min ena hyresvärd ringde ikväll nu också... Nu får jag lite dåligt samvete att jag vart så arg på dom. Dom försöker faktiskt dom också. Han var lika förbannad på grannarna som jag är. Dom bryr sig verkligen inte om att dom blivit vräkta! Dom skulle vart borta för över en vecka sedan. Och hyresvärdarna kan inget göra, för då är det helt plötsligt "hemfridsbrott". Så sjukt det är!

Läste om en kvinnlig granne som misshandlat en annan kvinnlig granne. Lite som det som hänt hos "mig", bara att det var en man som misshandlade en kvinna. Grannarna var rädda för kvinnan, men kvinnan kunde bo kvar då lägenheten var skriven på hennes sambo. Ooooh!!!

Hur som helst. Blir mer intressanta blogg-inlägg när jag är hemma igen kan jag tänka =)

Puss o kram, skumbanan!

Söndag kväll

Hej på er! Bloggar bara en kortis från mobilen. Bor hos min mamma ett tag pga omständigheterna hemma i hyreshuset... Är så jävla förbannad på hyresvärdarna som inte ringer kronofogden. Ring o bestäm ett datum för fan, så dom jävla idioterna försvinner nångång! Ursäkta alla svordomar, är lite frustrerad =) Hur som helst, datorn här har miljoner virus så måste fixa iordning den innan jag törs använda bredbandet här. Blir nog därför inga inlägg på ett tag. Jobbigt att skriva på mobilen! Hihi. Nu kom det en gullig liten nakenhund på 15år o la sig med tassarna runt min hals. Var nog en liten blänkare att jag ska sluta med detta skrivande! Så gonatt för ikväll!

RSS 2.0