Tjo...

...la-hopp!

Har precis kollat klart på Hundcoachen. Gillar faktiskt han (kommer aldrig ihåg hans namn...) bättre än Cesar Milan. Han i hundcoachen är mer gosig med hundarna, och mer för muntlig beröm vilket jag anser är viktigt.

Har även vart hos min doktor idag, på VC. Fick en snabb jourtid då jag är sämre än någonsin... Förstår inte vad som pågår egentligen. Kommer inte ur sängen på morgonen, och när jag väl är uppe kan jag gå 10 meter så måste jag sitta ner direkt för att inte svimma. Han såg iallafall hur dålig jag var, så jag ska få en tid på Endokrin. Hata U.S... Känns som om man bott där under barndomen. Hoppas bara inte jag behöver göra om de allt för jobbiga undersökningarna. Tycker jag har gjort de flesta "major" undersökningarna som går att göra, och vill inte göra om dom igen.

Hur som helst, nog om det.

Jag ska iallafall ringa och tacka ja till en lägenhet imorgon! Det blir nog bra. Lägenheten är HUR fin som helst med spegeldörrar, 100 m till badplats/brygga, världens utsikt från vardagsrummet och STORT kök! 2000:-/månaden. Tyvärr ligger den på landet, jag vill ju till stan. Men jag har tänkt att bo där till våren, eventuellt sommaren för att sedan flytta så fort det blir någon 2:a ledig där jag vill bo i stan. Är lite petig då jag har hund, vill inte sätta mig mitt i smeten. Vill ha nära till grönområde så Manny trivs också! I denna lägenheten är det en stor baksida också! Jag bor ioförsäg i takvåningen, men man går bara ut i trapphuset och ner för en liten trappa så är man där. Super! Vi kommer nog trivas, ett tag. Även att det är landet... Manny gillar att det är nära till skogen och mycket vovvar iallafall!

Han gillar även snön väldigt mycket, hehe:

ATTA-A-A-A-A-A-A-CK!!


Whippet-öron... Dom har ett eget liv.


Snyggingen


-Åh, så fin du är min lilla pinne... Ska aldrig lämna dig.


Fånga snöflingor i luften =)


-Öööh... Har du kollat på mig?


-Kollar du fortfarande...?


Snyggingen igen!


Maaaassor med bilder!
Nu ska vi kolla klart på en film här. Ha det gott :)

Rubrik, rubrik, rubrik.

I helgen var jag, mammis, pappis och pappis bästa vän och hälsade på mammis äldsta vovves uppfödare. (Krånglig mening där.) Det var riktigt roligt, då Chip blir 15 år nästa gång vi har inte setts på många år! Det är hans absolut första nakenhund, så  han är speciell även för honom. Han är faktiskt en av de första nakenhundarna i sverige. En av de absolut första. Så man kan alltid säga att man var först nu när dom har blivit så omåttligt populära! Fast det är klart, det är en helt underbar sällskapshund som gillar att arbeta (oftast) så den passar de flesta!

Hur som helst så åkte vi dit.. Och han hade inte lite hundar. 5 nakenhundar + 2 valpar. Sen 2 afghaner varav 1 är 5 månader. Sicken liten fluffboll :) Var lite nyfiken på den då min lilla Armani också är vinthund, man blir lite vinthundsfreak. Dock måste jag säga att just Afghan inte är någon favorit hos mig, alldeles för håriga... Skulle inte klara av att borsta den pälsen 2 kanske 3 gånger om dagen. Men valpen var ju för underbar.. SÅ sprallig, precis som vinthundsbebisar ska vara! Manny tyckte dock att den vuxna var lite FÖR stor... Men den lilla var precis i rätt storlek.

 


Sen efteråt åkte vi till min bror och hans flickvän och firade dom på sina födelsedagar då dom fyller åt med bara 1 veckas mellanrum. Där blev det pusskalas för Manny. Alla älskar Armani =) Iallafall de hundvana! Och speciellt min brors flickvän!

Inte mycket mer att uppdatera om just nu. Sitter och väntar på att min kod från Webhallen ska komma så jag kan spela World Of Warcraft igen. Den skulle komma på mailen inom en timme, så hoppas den gör det!

Tre till bilder:

Lilleman ser lite förnärmad ut i min brors knä.
-Nämen fy.. Tar du kort på mig? Jag som inte har fixat frillan ännu...



Chip & Armani myser i sängen en kall vinterkväll.


Armani har hittat ett kryp! Skitspännande! Den rör ju på sig! :)


Byes!

RSS 2.0