Eufori

Jahapp. Så har det gått över en vecka sedan man var där igen, framför dessa underbara människor i Lejongropen, Norrköping. Tillsammans med Sandra, min bror, Lina, Tony, Sarah, farsan och hans bästa vän.

Tack som fan för Stenbrott.
Tack som fan för Saker Man Ser.
Tack som fan för nya låten Håll Ditt Huvud Högt.

Tack som fan för en fantistisk, men sorglig, turnéavslutning!!

Ska man lita på Mr. Bergs lilla skämt ("-Vi ses igen 2035!"), lär det nog ta en lång tid innan man får se dom igen.

Markus Krunegård var förband. Jag hoppade och skuttade resten av tiden som var kvar när jag fick reda på det. Ett STORT glädjebesked! Hans skiva, Markusevangeliet, är så sjukt underskattat. Lyssna på det albumet, folks. Lyssna riktigt ordentligt. Det kan inte vara lätt att vara förband åt kent, och framförallt inte stå och göra en bra spelning framför 15-åriga emo-brudar som lever och dör för Rix Fm och P3 Christer som aldrig hört talas om Krunegård, men som sen skriker som dårar när Jag Är En Vampyr börjar ljuda. "-Jaha! Är det han! Den här hörde jag på radion! Låt oss skrika och skutta!". Men han var grym! Stor eloge till Markus och hans band!

Herregud, vad glad jag blev också.. Plötsligt när vi står där, så börjar MGMT's ljuda från högtalarna. Inte en gång, utan flera gånger! Min bror och jag stirrade på varandra och började sedan skratta av lycka. Har hört att det brukar vara Mr. Sköld som fixar musiken, så puss och kram på dig för det! :)

Lite diverse bilder jag tog under kvällen. Alla videor är ännu inte upplagda på YouTube, då det tar oerhört lång tid för varje låt. Men dom är påväg. Lägger upp dom som är klara så länge...

    

 Markus Krunegård



Vackra Martin Sköld



Geniet Jocke Berg



    



Stenbrott



Max 500



Saker Man Ser

 

Berlin

 

Den Döda Vinkeln

 

RSS 2.0