Allvarligt...

...varför vann inte Frankrike skiten i år (jag syftar på Eurovision Song Contest, eller ska man kanske börja kalla det Eurovision-Flest-Grannländer-Contest?) SÅ brilljant låt så man inte kan annat än att le och bli glad. =)

Sebastién Tellier - Divine


Rock on, dude.

Min lille pojke...

Eftersom jag inte har några barn än, så ser jag min lille valp som min lilla bebis. Och han blev ETT HELT ÅR igår!!
Min lilla valp är ingen valp längre... Grattis till honom och alla hans 6 syskon i kullen i lite efterskott! :)

image186


Jag har inte uppdaterat på evigheter. Har varit sjuk i 3 veckor. Började med lite hosta, som snabbt övergick till 39-40 graders feber och extrem hosta med ganska mycket blod. Andra veckan orkade jag iallafall dra mig till doktorn, men sänkan var bra, så jag släpade mig hem till sängen igen. Sen började jag må lite bättre, så fick jag en feberattack häromdagen igen. Och nu känns det som om allt ska börja om igen. Så får se hur det går. Det har varit underbart väder dagarna jag vart sjuk. Typiskt, eller vad?! Min bror och hans flickvän, plus deras lilla hund Cola hälsade på i helgen när jag mådde hyffsat bra. Det var mycket roligt! Vi åkte iväg i det varma vädret och plockade gullvivor i världens finaste äng. Stackars Armani fick noja och försvann från oss när jag släppte honom. Han var borta ganska länge faktiskt och jag blev hyffsat orolig.. (gaah.) Men han kom sen så duktigt när han rusat av sig all Whippet-valp-nojja. :) Det var faktiskt lite förståerligt att han stack iväg..  Jag har inte motionerat honom NÅGONTING dessa veckor jag vart sjuk. Bara dom vanliga promenaderna varje dag, men dom räknas absolut inte. Så det var skönt för honom. Och jag har lovat honom att ta igen allt när jag blir helt frisk!! Men det är det som är så skönt med Whippet. Dom kan faktiskt rent av tycka det är skönt att ligga och bara mysa i sängen 2 veckor utan att göra något speciellt. Andra hundar som behöver mycket motion skulle ju få nipper och börja tugga på tapeterna. En underaktiverad hund är det extremt synd om. Isch, isch...

Nog om det. Nu ska jag ta mig en kopp té och käka lite av en vän till mammas hemliga recept mot hosta och liknande. Det innehöll ingefära, senap och vitlök plus massa annat. En tesked räckte.. Men ändå. Senapen tillsammans med vitlök är jag lite anti emot.. Men det ska nog gå ner, hoppas vi. Både senap och vitlök är gott i vanliga fall, så varför inte tillsammans?? (Jag försöker peppa mig här...) Nå ja! Hej svejs! :)

RSS 2.0