Hmm..

image6

image11

Nu har jag sett The Brothers Grimm. Vet inte riktigt vad jag ska tycka..
Måste se om den en gång till. Rolig som satan iallafall! Och grymma skådespelare!


Peter Stormare ägde helt klart genom hela filmen!
"Cavali", så underbar rollfigur! :))

image7


Matt Damon och Heath Ledger är Grimm-bröderna. Och underbara Mackenzie Crook från Pirates Of The Caribbean filmerna var med och hade ungefär samma sjukt roliga roll. Även Jonathan Pryce från Pirates var med, men han räknas inte.. Dryge jävel i filmen ;)

Jag blev glatt överraskad att både Lena Headey och Monica Bellucci var med!

Lena som "Angelika" och "Grandmother Toad". Haha, slick slick!:
image9

Monica som "Drottningen":
image10

Lena Headey är ju helt underbar i 300 som Drottning Gorgo!
(Som för övrigt är en av mina absoluta favvis-filmer, filmgalen som jag är! Gerard Butler.. *suck* Andas Andréa, andas..)

Och Monica som spelar Dr. Lena ( nä, en annan Lena :) ) i Tears Of  The Sun med Bruce Willis. Så hemsk film.. Men den säger så mycket. Jag kan aldrig se den utan att börja gråta, och sedan hålla på och tjuta till filmen är slut..

Men åter till "Grimmy's" som så fint Cavaldi (Stormares karaktär) kallade dom, underbart! Jag kan nog inte säga att den var speciellt bra.. Men jag måste se den en gång till som sagt. Kan nog bli bra. På en större TV och hemmabiosystem istället för 20" dataskärmen och hörlurar, hihi :) 


Åh, ikväll blir det till att sova tidigt. Vart hyper-trött hela dagen.. Snurrig, illamående och tjurig. Var och hämtade tapeter vi beställt till vårt nya kök förut! Så imorgon blir det att tapetsera! Kommer bli supersnyggt! Suveränt smarta tapeter. Man slänger på klister direkt på väggen istället, och trycker på tapeterna. Skojjigt värre!! Hoppas bara köket kan bli klart snart också. Allt är lite huller om buller. Vi har varken häll eller ugn inkopplat än, så mikron går i full gång. (Extremt nyttigt.. NOT!) Kaklet kommer upp på fredag morgon! Wii! Kommer det väl se någorlunda klart ut iallafall. :)

Nu ska jag ut med lilla Armani, sen koka mig en kopp thé och tjura framför tv:n till Heroes börjar kl. 21:00. Då blir Andréa glad igen! Go Hiro, Go Hiro!! :) Och Claire (Hayden Panettiere).. Så söt! Tycker hon ska bli tillsammans med Peter Petrelli (Milo Ventimiglia). Dom är ju tillsammans in real life, så varför inte se söta ut i serien också? :)

Nu har jag skrivit tillräckligt idag här känns det som....................
 
The End

Då har jag startat en blogg!

Precis som alla andra visserligen..

Men ändå!  Får se hur länge man orkar hålla uppe intresset och uppdatera, tihi. :)
Kommer väl mest lägga upp fotografier jag tar (eftersom jag är så foto-galen!) och uppdatera hur det går med min underbara lilla valp.

Just nu ligger min lilla Whippet, Armani, och gnäller i korgen. Han tycker att sin mamma är supertråkig som inte bryr sig om att ligga och gulla med honom hela tiden, och bara sitter framför den tråkiga grejen som surrar konstigt. (Som man dessutom inte får gå i närheten av, eftersom man gärna tuggar på sladdarna..).

Min ängel, precis efter att jag tagit hem honom (8 veckor)!
image1

Leksaker är bra tröst när man inte riktigt vet vart man är än.
image3

Ligger och sover med morfar efter den långa färden från Blekinge upp till Smålands gräns!
image2

Shit, vad tiden går fort! Han blev redan 5 månader den 12:e oktober! Se så stor och ståtlig han börjar bli. :)
image4


Det regnar ute. Väldigt mysigt faktiskt! Iallafall än så länge när man inte behöver ge sig  ut på diverse ärenden.

Jag köpte en ny film idag, Bröderna Grimm. Har hört av olika människor att den både är extremt rolig, scary och totalt crazy. Så den passar nog mig perfekt! Ska krypa ner under täcket och tända ljus och starta igång DVD:n och se om den var värd pengarna. Man kan ju vila ögonen på Heath Ledger i annat fall.. ;)

Ha det underbart!

RSS 2.0