Hälge-bebisar!

Yippi!! Vi blev uttråkade här och drog iväg med bilen en sväng för att träna voffen. Vi satt hela vägen och gnällde och sa "Va fan kan det inte komma nåt coolt djur för!".

DET HJÄLPTE! En älgmammis med två supersöta bebisar kom och gick lite lugnt. :)
Okej.. Älgar, jag vet. Man ser det hyffsat ofta kanske.. men ändå. Det är alltid lika underbart. Jag ska bli en älg i mitt nästa liv. Dom är tuffa.

image178image179

Ungarna hade någon lite konstig grej för sig.. Dom lutade sig framåt på benen och käkade. Skitsött! :)

image180

Yeah! Fan, kom igen! Nu leker vi! :D
image181

Det kom ett par tranor också. Men dom var inte lika roliga...

image182

Och så var det ju dessa små ulliga, tussiga, fluffiga bollarna till fågelungar...
Man smälter ju...
image183 image184 image185

Snuttungar! :)

Nu ska jag pussa på min snuttunge Armani som ligger halvt död i sängen efter träningen och sen vet jag inte vad det blir av. Film kanske? Ser ut att bli regn om en stund. Det skulle ju bli åska igår! Men den kom aldrig.

Ciaao!


What's the consolation prize? Economy sized dreams of hope.

Jahopp.. Så har det gått ett par veckor igen utan att jag uppdaterat. Tänker inte ens förklara mig denna gången. :)

Idag har det varit en såndär dag då det egentligen aldrig blivit "dag". Har vart mulet och regnat sen jag vaknade.. Så har gått runt som en zombie och gäspat och glott på tv:n som verkligen enbart visar skit. Vem fan bryr sig om all tv-shop-SKIT som visas? Uppenbarligen säljs det väl mycket av det, eftersom det fortsätter att visas på varenda kanal.

Man blir ju deprimerad.

Iallafall! Idag kände jag mig så hemskt elak mot min hund... För att göra en lång historia väldigt kort. Jag hittade en ballong, blev superglad och började blåsa upp den. Jag tappade greppet, den for iväg sådär som bara en uppblåst ballong kan göra.. Plutten får cp-ryck och fångar sen. Och sväljer den. Jag får panik och ringer min brors flickvän som är djursjukvårdare som säger att det är ungefär 50/50. Antingen kommer den ut som om inget har hänt, eller så fastnar den i tarmarna.. Och resten är uppenbart. Jag ger honom lite mat och gör mig beredd på att få honom att spy samtidigt som jag ringer veterinären som säger att det är helt lugnt, att den kommer ut... Men jag ville definitivt inte chansa på nåt. Så får tips om att göra en liten, liten boll bestående av salt och vatten. Den ska tryckas ner i svalget, vilket gör att hunden spyr ganska omgående. Jag trodde aldrig det skulle funka.. Och fick panik av saltet, att han skulle bli salt-förgiftad. Hatar verkligen när det händer något med hundarna.. Men han spydde efter max en halv minut, så saltet hann förhoppningsvis inte sprida ut sig. Och en gång gör inte så jäkla mycket. Upprepar med det varenda gång är nog inte så jäkla lyckat.. Som tur var kom ballongen upp hur lätt som helst. Men hundstackarn mådde pyton en kvart efter. Inte så underligt.. Så det blev att leka med honom som tusan frö att han inte skulle tänka på det. Tur att det gick bra! :)

image176


Ooo.. Igår var jag oerhört uttråkad. Så jag bestämde mig för att göra ett litet kollage eller vad man nu kan kalla det med ett fåtal av alla bilder jag tog sen kent-konserterna i Linköping och Norrköping. Blev så fint så! :) Väldigt fin utsikt när man hänger framför data-skärmen. ;)

image177


Sådär ja, detta får räcka för idag. :) Nu ska jag spela lite WoW. Fan... Har inte betalat för nästa månad, så det går ut imorgon. Dubbel-fan. Och jag är lvl 38. Vill hinna bli lvl 40 innan jag tar en rejäl paus från spelandet. Trippel-fan. Men jag hinner nog ikväll.

Smell you later, terminator!

"I'm a big boy!"

Första gången i år det är tillräckligt varmt för att kunna äta ute på baksidan i solskenet utan att frysa ihjäl.

SÅ UNDERBART!

Snart dags att sätta upp superstora poolen jag köpt till valpen om det är så här varmt! He he.. ;)
Han har faktiskt inte badat en endaste liten gång än. Det var visserligen sommar förra året när jag tog hem honom, men jag tyckte han var för liten då... Men han lär nog gilla det, lilla busungen!

Jag blev så glad häromnatten så jag skrek rakt ut... Jag hittade en film jag inte sett på HUR länge som helst. "Get Ready To Be Boyzvoiced". Så jävla rolig så man får träningsvärk i magen efteråt av alla skrattattacker. En påhittad dokumentär om "Norges största pojkband". Musiken är hemsk, karaktärerna är helt underbara och dom är norrmän. Herresatan.. Jag måste se den snart igen.

"I'm a big boy!"


Hilarious. :)

Ikväll blir det Bullet In A Bible. Längesen man såg den. Grymmaste musik-dvd:n ute? Japp, jag tror det.



Lilla energiknippe där!

See yaa!

RSS 2.0