Kärlek?

Wow.. Ett till ganska onödigt inlägg direkt efter ett annat. Men detta inlägg passade inte alls ihop med det jag skrev för 5 minuter sedan, så det blev ett nytt inlägg! (Inlägg, inlägg, inlägg...)

Iallafall. Lyssnade på lite musik. Så kom världens finaste kärlekslåt... Love You 'till The End med The Pogues. Och då kom jag självklart att tänka på den enda kärleksfilmen som enligt mig är kärlek. P.S I Love You. Den är djup, extremt rolig och så underbar. Allt på en gång. Inte sådär larviga och förutsägbara som andra s.k kärlekskomedier. Denna har något att säga. Boken är skriven av en 21-årig tjej, som sedan blev en film med Gerard Butler (min absoluta favoritskådis genom tiderna, han är fruktansvärt skicklig. Roligt att han äntligen börjar slå igenom "på riktigt"!) och Hillary Swank (en annan personlig favorit). Hillary spelar Holly, och Gerry spelar.. Eh, ja just det. Gerry i filmen med. Holly och Gerry älskade varandra villkorslöst och dom gifter sig ganska snart. Allt är perfekt, tills Gerry plötsligt dör pga en hjärntumör. Filmen handlar om hur Gerry planerat för Holly hur hon ska kunna ta sig vidare i livet genom att hon får ett brev varje månad av "honom" med instruktioner på vad hon ska göra... Medverkande är även Lisa Kudrow, Gina Gershon och Kathy Bates. Ett MÅSTE att se, kan verkligen rekommendera den! :) Jag som inte gillar sånt strunt annars... Men som sagt: Denna är djup och känns äkta.

Här kommer en liten video någon person gjort på YouTube med låten som säger allt.


Onödigt inlägg, men what the hey...

Manny med sin nya, fina leksak: Martin Sköldpadda. Hehe =)
Ja, det är faktiskt en sköldpadda. Jag ville ha den själv, så jag kunde inte låta bli att köpa den till puppisen. Den är superrolig! I ena bakbenet är det en bjällra, i det andra bakbenet är det nån grej som låter som en anka som skriker när man skakar på hela sköldpaddan. Och i båda frambenen är det vanliga "pip-grejer" som piper när han biter. Hihi!



Mmm... Nypas är gott.


Nu ska jag spela lite WoW, så länge jag orkar.. Lär nog inte bli allt för länge. Är lvl 69, så snart 70! Yay!
Nighty-night!

Hihi

Kommentarer

Postat av: Sandra
VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT. Tack som fan säger jag med.
2008-08-10 @ 17:00:0

Postat av:

Sköld, Sköld, Sköld... Jag säger bara Martin Sköld =)

"-Va?-Vadå? -Sa du nåt? -Va?" asg Våran humor är sämst, Sandja! Go vindruvor!

2008-08-11 @ 21:59:06

Postat av: Andréa

Varför kom inte mitt namn med i min egen kommentar? Vad roligt!

2008-08-11 @ 21:59:41

Postat av: Sandra

Hahahahahaah "Va?" "Va vadå?" "Vadå vad sa du?" "Va?!" Hahahaha. Så jäkla kul. Så i bilen när jag skrattade så jag inte fick luft. Gooooo mosade vindruvor!!

2008-08-11 @ 22:59:45

Postat av: Andréa

Varför i helvete höll jag kvar i vindruvorna? Jag fattar inte...

2008-08-16 @ 17:36:56
URL: http://andrea87.blogg.se/



Det är roligt på Kent's konserter. Och det blir roliga kommentarer efteråt. =)

Måndag

Det är sol ute idag också. Underbart! Är så mysigt när det är lite kallt ute och solen lyser. Ta på sig varma kläder så som dunjacka, halsduk och vantar och ta en promenad med vovven i skogen. Även om jag inte är en jättevän av skogen... Men Manny gillar't! Skönt med så frisk luft som det blir när det är just den här värmen ute.

Är lite trött. Eller mycket trött. Både kroppsligt och i själen. Det händer så mycket just nu som egentligen inte borde existera, men det gör det. Ska inte skriva någonting, mer om det. detta är ändå en ynka blogg på nätet... Men ibland blir det bara för mycket.

Ska ta mig något lätt att äta nu, och mysa ner mig i soffan och titta på an inconvenient truth. Pinsamt att säga: Jag har inte sett den än... Katastrofalt. Men fick den av min bror i lördags, så nu är det god tid att titta på den! Kommer säkert tjuta som en idiot när man ser vad som händer med världen. Väldigt läskigt. Förresten skulle jag ha köpt filmen på ICA häromdagen. Men man var tvungen att köpa två lågenergilampor. Och jag använder enbart lågenergi här hemma (blir galen på människor som inte använder det, lata och bekväma j*****...), så skulle bli massor över. Så blev superglad när min bror kom hem med den! Är riktigt imponerad av Al Gore.

 



Fortfarande pinsamt att jag inte sett den än... Usch mig.
Kram hej! :)

RSS 2.0