Andréa is officially 21!

Japp... Då är tonåren helt borta snart. Scary shit. Jag som ville vara 20 förevigt, så blev jag 21 i måndags. Min lilla far fyllde år igår, hela 58 år blev han. Folk som tycker att jag är aningen omogen och lite för lekfull borde umgås en kväll med honom. Förra sommaren invigde han gräs-pulkan. Världens roligaste! Så mycket roligare än vanlig snöpulka!

Hur som helst...

Hela min familj plus min systers pojkvän kunde samlas hos min mormor på onsdags-kvällen. Mycket trevligt! Min brors flickvän saknades dock, då hon hade glömt bort en mycket viktig kväll med Björn Gustafsson. Hallå, JAG DÅ?! Jag vill med skratta åt honom. Min bror och jag diskuterade att åka och titta på den lille komikern inom en snar framtid. Iallfall blev kvällen superbra! Jag fick presenter, jag gav presenter. Min syster fick presenter, och gav presenter. Min pappa fick presenter, men gav inget. *asg* (Han och mammis lämnade in mina älskade gitarrer för någon vecka sedan, vilket kostade en del. Dom behövde fixas med eftersom dom misshandlas ibland... Hm. Förlåt Mogge och Les Paul...). Syrran fick iallafall en suuuuuuperfin klänning jag och min mor hittade en dag på stan. Passar syster perfekt när hon ska intervjua kändisarna i falukorvslandet Sverige. Förresten fick t.o.m min bror en present, fastän han inte fyller förrens i december. Fusk... Jag fick massa bra smått och plock som jag önskat mig. Fick bland annat Max Factors Natural Minerals Foundation, vart lite nyfiken på den men inte testat. Så nu fick jag den. Av bror fick jag WoW-månader. Hihi. :) Thank someone for World Of Warcraft. OCH TACK BROR! Jag ska kicka ditt ass... Hihihihi. Det kändes faktiskt lite som julafton, snön saknades bara. Synd bara att jag är inne i en dålig period, jag orkade helt enkelt inte prata lika mycket som jag brukar. Det är så jävla jobbigt när man känner att något är SÅ jävla fel i kroppen, och man inte vet vad det är. Nog gnällt...

Sitter och avnjuter musikundret Lars Eriksson, ni vet han från Idol? (Ni som ser det.) Fuck, vilka låtar han har skrivit! Kolla in hans MySpace sida. Man blir salig. http://www.myspace.com/larsmusic

Ska lägga in hans låtar på min shuffle och försöka somna om en stund. Blandat med andra softa låtar av Kent, Green Day, The Cure, The Pogues etc så brukar man blir pömsig iallafall :) På ett positivt sätt förstås. Nu babblar jag på.

Måste bara avsluta med den gulligaste katten i världen. Jag är definitivt ingen kattmänniska!! Nej, nej, NEJ! Men denna lilla tös alltså... Bara hon tittar på en smälter man. Och jag som är så förbannat allergisk mot vissa katter. Så fort hon hoppar upp i knät blir ögonen rödsprängda och kliar som en idiot, och jag kan inte andas. På vägen hem såg jag inte ett skit och det brände i hela huvudet. Men det är det värt när hon ligger upp och ner med tassarna runt halsen och spinner. Kanske inte när det går så långt som när syrran kelade med henne. Hon fick åka till akuten då hennes ansikte blev dubbelt så stort. MEN KATTEN ÄR JU SÅ SÖT! Och så jäkla rolig bild... Pappas polare skulle visa upp hennes ansikte, men vad gör han?! Haha!



Natti, natti!

Halkigt, ja.

Detta är ganska obehagligt egentligen... Men jag kunde inte sluta att skratta. Vad tänker den första bilen med? Det går inte att få kontroll över bilen genom att gasa så.





Jag har inte kunnat logga in  här på bloggen på 4 dagar, vet inte varför...?
Har ändå ingenting intressant att skriva... Tråkigt. Det regnar, och jag bakar formbröd. Det håller på att jäsa, så tråkigt att vänta. Man vill att det ska gå till som på tv, in med det, ut efter 1 minut så är det klart! Framtiden är nära ... ;)

Kram kram






RSS 2.0