Tihi

Dåligt med uppdateringar är minsann!

Har varit full rulle med nya lägenheten. Är snart helt klart faktiskt! Bortsett från att jag inte bestämt mig för om jag ska tapetsera om hallen eller ej... Får se hur det blir när jag satt upp lampor, ev. hylla till skor etc. Hua, vad dyrt det blev på ICA... Första inhandlingen, då jag köpte ALLT. You name it, I bought it.. Iallafall det jag mest behövde. Köpte inte en enda onödig sak dock. Förstår inte hur familjer med många barn får ihop det faktiskt.. Dom får väl inte det heller.

Hur som helst så köpte jag även denna URLÄCKRA tv-bänk. Jag blev kär i den, så jag kunde inte låta bli. Hittade denna bild på nätet av den, så jag hoppas det är ok av fotografen att jag använder den då jag gillar att visa möbler i "hemmamiljö" istället för fula affärs-bilder:



Har slagit bort tanken med barbord och barstolar.. For now iallafall. Vill ha så lite möbler som möjligt. Jag är så sugen på att tapetsera en svart tapet som på bilden här! Det är vitt hos mig nu.. Så tråkigt. Fräscht dock. Men tråkigt med stort T.

Blir snabbis uppdatering bara. Sitter på golvet med den stationära datorn i famnen och fryser arslet av mig. Ingen värme på golvet i morsans hus precis! Hehe.

Ha det gott!!

/Andréa

(Ööööh... Såg precis nu att bilden bara blev halv? Men ni ser ju lite iallafall. Har nog pillat på bloggens design mer än nödvändigt.. Hihi.)

Geez...

Jag kan verkligen inte bestämma mig vad för design jag vill ha på bloggen! Nu är jag här igen, svart. Jag som ville ha vitt och någon färg för att skippa det svarta! Men jag älskar ju svart! Och Armani där han står i fönstret i headern.. Och min älskade skitstora orkidé till vänster som jag köpte för 50 spänn med mitt huvud i.. (haha)

Hur som helst. Kommer ändra mig igen om några dagar! Men i helgen har jag inte tid att sitta framför photoshop. Får hem min nya fina soffa imorgon! Plus att jag ska åka bort med mina matbord, och tunga kartonger när jag ändå har flytthjälp. Har nästan bestämt mig helt nu för att ändå ha mitt svarta glasbord i köket... Och så köpa de där barstolarna jag är SÅ sugen på till vardagsrummet med ett högt, runt bord till. Hade tänkt göra helt tvärtom annars! Ha mitt extremt stora genomskinliga glasbord i vardagsrummet, ha barbord i köket och ha mitt svarta bord som datorbord. Det har jag just nu, perfekt som datorbord. Och snyggt!
 
Såhär ser barstolarna ut jag antagligen ska köpa! något stabilare kanske. Är lite i valet och kvalet om jag ska ha en svart och en röd, eller båda svarta. Den röda är jäkligt fin i färgen!


Nu SOVA! Eller iallafall krypa ner i sängen och försöka... Sov gott!

En Topp 5-lista...

...av de låtar som snurrar mest i skallen på mig just nu. Musik betyder så sjukt mycket för mig. Musik är och kommer alltid förbli den bästa medicinen mot allt.

Hur som helst... :)


Nr 05:

65daysofstatic - Retreat, Retreat.
Såg dessa killar live i Stockholm en mörk vinternatt då de var förband till The Cure. Visst hade man hört Retreat, Retreat lite halvt och tyckt det lät helt ok. Men när det var live blev det en hel annan sak. Den enbart instrumentala musiken berör mig på något sätt, blir totalt avslappnad när jag hör denna låt, så den ska gott och väl vara med här!



Nr 04:

Kent - På Drift?.
Denna fantastiska låt släppte kent vid jul, så alla som ville kunde ladda ner den gratis från deras hemsida. Väldigt fin låt... (Killen/tjejen som gjort videon ska ha stor eloge... Coolt gjort! Alltså INTE någon musikvideo, utan ett fan som gjort.)



Nr 03:

Kings Of Leon - Closer.
Ett band jag ganska nyligen fick upp ögonen för. Det är något speciellt med musiken och sångarens röst samt de enkla texterna som gör att jag älskar dom. Den här låten är underbar... Säger inte mer. :)
 


Nr 02:

Green Day - Homecoming.
Big time, favoritbandet någonsin. Låten är fantastisk, deras framträdande är jämt suveränt och låtarna positiva men säger ändå något viktigt. Bästa låten på hela American Idiot-albumet.



Nr 01:

Kings Of Leon - Use Somebody.
KOL igen... Den här låten får mig att stört-tjuta. Samma sak här som med Closer. Den enkla texten och hans röst känns så jävla äkta. Sjunga den här låten medans man diskar/städar/vad-man-nu-gör och ta i från tårna är bra terapi... ;) Så fucking underbart att höra ett band låta så pass bra live som detta band gör. Många som tror att dom kör playback, men inget fusk här inte!



Nu ska jag slänga på mig hörlurarna! =)

God natt på er!

Nystart, kräver ny design.

Ska verkligen försöka ta tag i mitt bloggande nu har jag bestämt mig för. Vet inte varför, men det är ett kul tidsfördriv!

Bloggen kommer nog se lite konstig ut då och då, eftersom jag håller på att testa olika designer. Kan inte bestämma mig riktigt :) Har suttit framför photoshop 2 dygn i sträck nu! Isch, isch!

Blir nog bra till slut!

Kram Andréa

RSS 2.0